Henk Boersema heeft alle vertrouwen in Jan Boersma, die al jaren aan het blok staat in Grijpskerk en samen met zijn vrouw Liesbeth het bedrijf gaat overnemen. Een nieuwe eigenaar, met dezelfde kwaliteit, dezelfde recepten en dezelfde mensen! Wij kunnen niet wachten om u te verwelkomen. Graag tot ziens in onze slagerij!
Jan & Liesbeth Boersma
Onze worstmakerij: ambachtelijk en authentiek
Douwe werkt al 47 jaar als slager en is verantwoordelijk voor de recepturen en de kwaliteit van de worst. Door zijn jarenlange ervaring kunt u genieten van de heerlijke smaak van onze worsten!
Runderen uit de regio
We staan bekend om de aandacht voor mooi rundvlees, en dat houden we zo. Van boeren uit de omgeving betrekken we de mooiste runderen die met zorg worden geslacht en verwerkt tot onder andere een perfecte biefstuk of een mooie sudderlap.
Vers gegrilde lekkernijen
Lekker bij de borrel, als tussendoortje of bij de maaltijd. Één van onze altijd vers gegrilde specialiteiten. Altijd huisgemaakt, altijd lekker en volop keus.